Asiakaskokemuksia

"Tää valmennus on parasta mitä oon rahoillani tehnyt.

 

Isoin muutos on ehdottomasti tapahtunut pään sisällä.

Me purettiin Ulrikan kanssa mun vanhoja uskomuksia liittyen mun kehoon, liikkumiseen ja syömiseen. Oon kantanut mukanani kamalaa itsepuhelua ja itsekriittisyyttä, josta Ulrika auttoi mut pääsemään yli. Oon oppinut liikkumaan itseni takia, syömään säännöllisesti ja suunnitelmallisesti, nukkunut paremmin ja ollut itselleni ystävällinen.

Ja bonuksena: juhannuksen jälkeen mulla ei ollut YHTÄÄN tarvetta aloittaa dieettiä! Vapaus!

 

KIITOS!"

- Minna, 33v.

"Mitä valmennuksesta jäi käteen?

Pystyvyyden tunne, kokemus siitä että mä voin hallita mun syömistä (rennolla ja hyvällä tavalla vs mun vanha dieettiajattelu), syömisen ja liikkumisen rentous. Stressaan vähemmän, nukun paremmin. Voin kokonaisvaltaisesti paljon paremmin, vaikka painossa ei ole muutoksia.

Oon myös paljon vahvempi ja ketterämpi kuin ennen!

On ollut ihan mahtavaa huomata mihin oma kroppa pystyykään, kun sitä ei rajoita!"

- Pipsa, 22v.

Jos pohdit, miksi sivuillani ei ole yhtään ennen ja jälkeen -muutoskuvaa, voit klikkailla tiesi etusivulleni ja lukea ajatukseni muutoskuvista sieltä!

Haluaisitko lukea oman tarinasi tältä sivulta?

"Olin omasta mielestäni laihduttamisen konkari sillä olinhan kokeillut kaikki suosituimmat nettivalmennukset läpi. Olen laihduttanut tiukoilla dieeteillä, punninnut itseäni ja ruokiani ja treenannut hampaat irvessä, välillä itkien kun kahden pienen lapsen äitinä ei aina vaan jaksa. Painoni oli noussut raskauksien jälkeen laihdutuskuureistani huolimatta. Ajattelin että kokeilen yhden valmennuksen vielä, onneksi löysin Ulrikan!

Hoksasin jo valmennuksen alkumetreillä, etten oikeastaan ollut koskaan ollut valmennuksessa. Olin sokeasti seurannut tusinaohjeita ilman minkäänlaista pohdintaa tai keskustelua valmentajan kanssa. Melkein putosin tuoliltani, kun ensimmäisellä valmennusviikolla Ulrika kysyi miten haluaisin liikkua! En ollut koskaan ajatellut mitä itse haluaisin tehdä, olin vain odottanut ulkopuolisen sanelemaa ohjetta.

Ulrika on kärsivällinen ja rauhallinen valmentaja, joka osaa selittää ("vähän" väsyneelle äidille) selkeästi miksi mitäkin tehdään. Koko valmennusjakson aikana en tehnyt yhtäkään tyhjän vatsan aamulenkkiä, punninnut ruokiani tai laskenut kaloreita. Silti saavutin tavoitteeni ja kehorauhan. Lapseni eivät koskaan joudu kuuntelemaan äidin negatiivista kehopuhetta."

- Sanni, 26v.

"Ulrikan työstä näkyy hyvin selkeästi se, miten hän arvostaa yksilöllisyyttä eikä todellakaan tee tätä hommaa rahan takia <3

Ulrika kunnioittaa jokaista asiakasta ja aidosti kuuntelee toiveita sekä kannustaa madaltamaan kynnystä niin alas, että se ei enää pelota asiakasta."

-Tea, 31 v.

Green Leaves

Älä jää paitsi uutisista!

©Herkkutrikoissa 2020