Asiakaskokemuksia

"Tää valmennus on parasta mitä oon rahoillani tehnyt.

 

Isoin muutos on ehdottomasti tapahtunut pään sisällä.

Me purettiin Ulrikan kanssa mun vanhoja uskomuksia liittyen mun kehoon, liikkumiseen ja syömiseen. Oon kantanut mukanani kamalaa itsepuhelua ja itsekriittisyyttä, josta Ulrika auttoi mut pääsemään yli. Oon oppinut liikkumaan itseni takia, syömään säännöllisesti ja suunnitelmallisesti, nukkunut paremmin ja ollut itselleni ystävällinen.

Ja bonuksena: juhannuksen jälkeen mulla ei ollut YHTÄÄN tarvetta aloittaa dieettiä! Vapaus!

 

KIITOS!"

- Minna, 33v.

"Mitä valmennuksesta jäi käteen?

Pystyvyyden tunne, kokemus siitä että mä voin hallita mun syömistä (rennolla ja hyvällä tavalla vs mun vanha dieettiajattelu), syömisen ja liikkumisen rentous. Stressaan vähemmän, nukun paremmin. Voin kokonaisvaltaisesti paljon paremmin, vaikka painossa ei ole muutoksia.

Oon myös paljon vahvempi ja ketterämpi kuin ennen!

On ollut ihan mahtavaa huomata mihin oma kroppa pystyykään, kun sitä ei rajoita!"

- Pipsa, 22v.

Jos pohdit, miksi sivuillani ei ole yhtään ennen ja jälkeen -muutoskuvaa, voit klikkailla tiesi etusivulleni ja lukea ajatukseni muutoskuvista sieltä!

"Korona passivoitti mut täysin. Siirryin etätöihin, lopetin liikkumisen enkä jaksanut välittää siitä mitä söin. Tiesin että tarvitsen elämäntapojen muutoksen, vaikka instassa näkyvät dieettimainokset kiehtoi... Onneksi löysin Herkkutrikoissa-tilin!

Valmennuksen aikana ymmärsin että mun hyvinvointi ei ole kehonpainoon sidonnainen. Voin tehdä itselleni hyviä terveystekoja ilman karkkilakkoja, laihdutuskuureja tai uhrautumisia.

Arvostin Ulrikan valmennustyylissä eniten kärsivällisyyttä, suunnitelmallisuutta ja sitä, että musta tuntui siltä että mua oikeasti kuunnellaan. Musta aidosti välitetään. Mulle halutaan hyvää."

- Laura, 29 v.

"Mulla on tosi hyvä fiilis tästä valmennuksesta. Tää on ollut kaikkein hyödyllisin valmennus mikä mulla on koskaan ollut. Nyt osaan kyseenalaistaa mun omia ajatuksia ja toimintamalleja ja miettiä miksi oikeesti teen jotain, ja mitä siitä saan.
 

Valmennus on tuntunut myös tosi henkilökohtaiselta, kiitos siitä! Tästä on hyvä jatkaa ja oon saanut kyllä paljon hyviä eväitä jatkoon!"

- Jenna

Haluaisitko lukea oman tarinasi tältä sivulta?

"Olin omasta mielestäni laihduttamisen konkari sillä olinhan kokeillut kaikki suosituimmat nettivalmennukset läpi. Olen laihduttanut tiukoilla dieeteillä, punninnut itseäni ja ruokiani ja treenannut hampaat irvessä, välillä itkien kun kahden pienen lapsen äitinä ei aina vaan jaksa. Painoni oli noussut raskauksien jälkeen laihdutuskuureistani huolimatta. Ajattelin että kokeilen yhden valmennuksen vielä, onneksi löysin Ulrikan!

Hoksasin jo valmennuksen alkumetreillä, etten oikeastaan ollut koskaan ollut valmennuksessa. Olin sokeasti seurannut tusinaohjeita ilman minkäänlaista pohdintaa tai keskustelua valmentajan kanssa. Melkein putosin tuoliltani, kun ensimmäisellä valmennusviikolla Ulrika kysyi miten haluaisin liikkua! En ollut koskaan ajatellut mitä itse haluaisin tehdä, olin vain odottanut ulkopuolisen sanelemaa ohjetta.

Ulrika on kärsivällinen ja rauhallinen valmentaja, joka osaa selittää ("vähän" väsyneelle äidille) selkeästi miksi mitäkin tehdään. Koko valmennusjakson aikana en tehnyt yhtäkään tyhjän vatsan aamulenkkiä, punninnut ruokiani tai laskenut kaloreita. Silti saavutin tavoitteeni ja kehorauhan. Lapseni eivät koskaan joudu kuuntelemaan äidin negatiivista kehopuhetta."

- Sanni, 26v.

"Ulrikan työstä näkyy hyvin selkeästi se, miten hän arvostaa yksilöllisyyttä eikä todellakaan tee tätä hommaa rahan takia <3

Ulrika kunnioittaa jokaista asiakasta ja aidosti kuuntelee toiveita sekä kannustaa madaltamaan kynnystä niin alas, että se ei enää pelota asiakasta."

-Tea, 31 v.

"Jo esitietolomaketta täyttäessäni huomasin, että nyt tehdään asioita freesillä otteella! En ole koskaan oikeasti miettinyt niitä juttuja. Esitietolomakkeessa kysyttiin mm. miten mun elämänlaatu paranee, kun saavutan tavoitteet ja mikä voisi olla esteenä maaliin pääsemiselle.

Aluksi pohdin voinko laittaa 150e kuukaudessa itseeni, mutta tää on ollut paras sijoitus ikinä. Olisin voinut maksaa saman verran jo pelkästä timanttisen hyvästä treeniohjelmasta (kiitos!), mutta tässä se oli pienintä mitä sain!

Yhteydenpito Ulrikan kanssa on sujunut kuin unelma, me ollaan keskusteltu whatsapissa melkein päivittäin. Erityisen paljon oon tykännyt ääniviestein saaduista tsempeistä ja psyykkisen valmennuksen tehtävistä.

Mulle oli myös tosi iso asia että Ulrika kannusti mua ottamaan yhteyttä työterveyshuoltoon, kun töistä tuleva kuormitus alkoi olla liian rankkaa. En jäänyt yksin."

- Mikko, 38 v.

"Susta tuli heti sellanen aito ja välittävä fiilis, eikä koskaan tarvinnut miettiä et kehtaako kertoo tai kysyä jotain. Ja muutenkin ylitti kyl odotukset ihan täysin! Ihan parasta, ettei syömisenkään tarvi olla osastoo kana-riisi-parsakaali. "

- Jemina

Green Leaves

Älä jää paitsi uutisista!

©Herkkutrikoissa 2020