Älä jää paitsi uutisista!

©Herkkutrikoissa 2019

Valmennuspalvelut

Tietoa siitä, millaiset henkilöt hakeutuvat valmennuksiini. Keitä voin auttaa, keitä en. Kenelle valmennukseni sopii. Mitä odotan valmennettaviltani, mitä asiakkaani voivat odottaa valmennuksistani ja minulta.

Kaikissa valmennuksissani käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme joka viikko erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Onnistunein valmennusjakso on sellainen, jossa olen tehnyt itseni tarpeettomaksi.

Valmennan sekä urheilijoita että kuntoliikkujia sekä henkilöitä, joita ei välttämättä kiinnosta lainkaan liikkua. Kaikki valmennettavani ovat minulle yhtä tärkeitä ja arvokkaita riippumatta tavoitteistaan tai resursseistaan. 

Tietoa siitä, milloin otan uusia valmennettavia. Miten valmennukset voi maksaa. Missä valmennan.

Etävalmennukset

Mitä mun etävalmennuksissa tapahtuu. Hinnastot. Millä yhteydenpito tapahtuu. Mitä valmennukset sisältää, mitä ne ei sisällä.

Lähivalmennukset

Missä valmennan, minkä hintaisia mun valmennuspalvelut on, onko mulla vapaita asiakaspaikkoja.  Jos mulla ei ole vapaita asiakaspaikkoja, ketä suosittelen.

Minä valmentajana

Millainen mun valmennusfilosofia on. Mitä koulutuksia oon käynyt, mitä pidän kaikista tärkeimpänä asiana. Miten mä eroan muista valmentajista. Mitä mun arvot on ja miten ne näkyy mun työssä.

Hae valmennukseen

Tuntuuko sinusta, että voisimme olla sopiva pari? Hae valmennettavakseni alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Valmennuspaikkani, etenkin lähivalmennuksissa, ovat rajalliset ja otan ainoastaan kourallisen uusia asiakkaita kuukaudessa. Varauduthan siis jonottamaan asiakaspaikkaa muutaman viikon ajan. Mikäli omassa ajanvarauskalenterissani ei ole tilaa uusille lähivalmennusasiakkaille, ohjaan sinut eteenpäin tiimini muille valmentajille. Voin taata, että jokainen allani työskentelevä valmentaja toimii samojen arvojen mukaisesti kuin minä itse, joten olet hyvissä käsissä joka tapauksessa. 

Mentorointi

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.