Valmennuspalvelut

Suurin osa valmennettavistani on nuoria tai työikäisiä naisia. Osalla asiakkaistani on selkeitä kehonmuokkauksellisia tavoitteita (painonpudotus tai lihasmassan kasvatus), osalla taas tarkoituksena on päästää irti dieettikulttuurin aiheuttamista pakkomielteisistä tavoista ja uskomuksista ja löytää liikunnan ja monipuolisen ruokavalion ilo.

 

Elämä on muutakin kuin laihduttamista ja laskujen maksamista.

Olen valmentanut niin naisia, miehiä kuin muunsukupuolisiakin. Jokainen asiakkaani on kanssani "turvassa", sillä en tee oletuksia asiakkaiden tavoitteista asiakkaan ulkonäön, sukupuolen tai iän perusteella. Kaikki valmennussuhteet ovat luottamuksellisia.

Kaikki valmennusjaksoni toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan täyttämän esitietolomakkeen perusteella. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia. Yksikään valmennusjakso (poislukien kilpaurheiluvalmennus) ei sisällä kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista, tyhjällä vatsalla aamulenkkien tekemistä tai muuta epätervettä syömis- tai liikuntakäyttäytymistä. Ravintovalmennus perustuu ravitsemussuosituksiin ja tutkimusnäyttöön. Kaikki ovat tervetulleita ravintovalmennukseeni, ruokavaliostaan riippumatta. Valmennan mielelläni kasvissyöjiä ja vegaaneja.

Odotan valmennettaviltani aktiivisuutta ja rehellisyyttä. Etävalmennuksissani kommunikaatio tapahtuu sähköpostin ja whatsapin välityksellä. Olen valmennettaviini yhteydessä vähintään kerran viikossa. Mitä enemmän viestittelet kanssani, sen enemmän saat irti valmennuksesta. Mitä rehellisempi olet omasta tilanteesta ja tunteistasi, sen enemmän voimme saada valmennusjakson aikana aikaiseksi. Toivon siis, että asiakkaani eivät yritä miellyttää minua, sillä siitä ei ole hyötyä kenellekään.

Et ole valmennuksessa minua varten.

Kaikissa valmennuksissani käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Onnistunein valmennusjakso on sellainen, jossa olen tehnyt itseni tarpeettomaksi.

Valmennan sekä urheilijoita että kuntoliikkujia sekä henkilöitä, joita ei välttämättä kiinnosta lainkaan liikkua. Kaikki valmennettavani ovat minulle yhtä tärkeitä ja arvokkaita riippumatta tavoitteistaan tai resursseistaan.

Otan uusia valmennettavia muutaman viikon välein. Pyrin pitämään valmennusasiakkaideni määrän pienenä, sillä haluan pitää valmennuksen tason korkealaatuisena.

Etävalmennukset

Etävalmennusjaksojen hinnat

Ravintovalmennus 109€/kk

Ravinto- ja liikuntavalmennus 149€/kk

Edellytän vähintään kahden kuukauden (2kk) sitoutumista.

Sekä ravinto- että yhdistelmävalmennusjaksoilla käydään läpi psyykkisen valmennuksen osa-alueita.

 

Etävalmennusjakso alkaa esitietolomakkeen täyttämisellä. Lomakkeen perusteella suunnittelemme yhdessä valmennettavan kanssa valmennusjakson sisällön. Käytännössä tämä tapahtuu niin, että asiakkaani kertoo esitietolomakkeessa omista voimavaroistaan ja resursseistaan, ja niiden perusteella luon harjoitus- ja ravinto-ohjeet. Jokaisessa valmennusjaksossa asiakkaani pitää ruokapäiväkirjaa muutaman päivän ajan. Ruokapäiväkirjan tarkoituksena on tarkastella ruokaan ja syömiseen liittyviä tottumuksia, joiden pohjalta luomme muutoksia asiakkaan olemassa oleviin tapoihin. En ohjaa asiakkaitani punnitsemaan ruokiaan tai laskemaan kaloreita. Valmennusjaksoihin ei sisälly tarkkoja ruokaohjelmia tai muita jäykän rajoittamisen menetelmiä.

 

Valmennuksissani viestitellään vähintään viikoittain sähköpostin tai whatsapin välityksellä. Mitä aktiivisempia asiakkaani ovat, sen enemmän he saavat valmennusjaksosta.

Valmennuksen voi maksaa laskulla tai Smartum-saldolla.

Lähivalmennukset

Valmennan Helsingissä Myllypurossa (Liikuntamyllyssä). Voit tarkastella lähivalmennusteni hintoja tältä sivulta. Lähivalmennuspaikat kanssani ovat todella rajallisia, joten on mahdollista että joudun ohjaamaan sinut toiselle tiimissäni työskentelevälle valmentajalle, tai että joudut jonottamaan valmennuspaikkaa muutaman viikon ajan.

Mentorointi

Toimin myös aloittelevien valmentajien mentorina. Mikäli olet kiinnostunut mentoroinnista, lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen ulrika@herkkutrikoissa.com. Huomaathan, että mentorointipaikkoja on rajoitetusti.

Minä valmentajana

Omat arvoni ohjaavat työskentelyäni vahvasti. Olen luonto-, ihmis- ja eläinrakas ja uskon väkivallattomuuteen. Kaikkea tekemääni ohjaa toive ja tavoite luoda ympärilleni hyvää. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaani saavuttavat tavoitteensa ilman pakkomielteisyyttä ja epätervettä liikunta- ja syömiskäyttäytymistä.

Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 2006. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani fysioterapeutti (AMK), valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2009. Sen jälkeen olen käynyt kymmeniä lisäkoulutuksia, mm. personal trainerin ja ravintovalmentajan koulutukset, eri ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksia sekä fitnessvalmentajan koulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen lisäkoulutuksissa ravintovalmennusta (psyykkinen valmennus edellä) sekä käyn valmentajan ammattitutkintoa (VAT) Vierumäellä. Ravintovalmennuksen puolella oma erityisosaamisalueeni on erilaisissa kasvisruokavalioissa.

Olen kehopositiivisuuden puolestapuhuja ja tavoitteenani on opettaa asiakkaani pois dieettikulttuurin pyörteistä. Kehopositiivisuus on ihmisoikeusliike, joka tuo äänen marginalisoiduille kehoille. Jokainen keho on arvokas.

Voit tutustua minuun tarkemmin valmentajaesittelyssäni.

Hae valmennukseen

Tuntuuko sinusta, että voisimme olla sopiva pari? Hae valmennettavakseni alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Jos yhteydenottolomake ei jostain syystä toimi, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla: ulrika@herkkutrikoissa.com. Valmennuspaikkani, etenkin lähivalmennuksissa, ovat rajalliset ja otan ainoastaan kourallisen uusia asiakkaita kuukaudessa. Varauduthan siis jonottamaan asiakaspaikkaa muutaman viikon ajan. Mikäli omassa ajanvarauskalenterissani ei ole tilaa uusille lähivalmennusasiakkaille, ohjaan sinut eteenpäin tiimini muille valmentajille. Voin taata, että jokainen allani työskentelevä valmentaja toimii samojen arvojen mukaisesti kuin minä itse, joten olet hyvissä käsissä joka tapauksessa. 

Ota minuun yhteyttä!

Älä jää paitsi uutisista!

©Herkkutrikoissa 2020