Valmennuspalvelut

Olen valmentaja, joka ymmärtää että hyvinvointiin kuuluu muutakin kuin syömäsi ruoka ja tekemäsi treenit. Tiedän, että SINUN tarpeesi ovat erilaisia kuin muiden.

Saat tulla valmennukseeni juuri sellaisena kuin olet. Lupaan olla kiinnostunut juuri sinun tarinastasi ja tilanteestasi ja auttaa sinua parhaani mukaan. Lupaan, etten "lokeroi" sinua tai tee sinusta ennakko-oletusta kokosi, sukupuolesi tai taustojesi perusteella.

Jokaiseen valmennusjaksoon sisältyy:

Yksilöllisesti suunniteltu valmennusjakso omien tavoitteidesi mukaisesti

Avoin keskusteluyhteys valmentajaan ja lupa viestitellä milloin tahansa

Psyykkistä valmennusta ja mahdollisuus tällaisiin muutoksiin

Viikottaiset "check-in" -keskustelut valmentajan kanssa

Suljettu valmennettavien whatsapp-ryhmä vertaistukea ja keskustelua varten

...ja paljon muuta (ihan kaikkea ei voi paljastaa)

Suurin osa valmennettavistani on nuoria tai työikäisiä naisia. Toisilla tavoitteet ovat vahvasti kehollisia, toisilla tavoitteena on päästää irti laihduttelusta ja kehon kontrolloimisesta. Olen toiminut päätoimisena liikunta- ja terveysalalla vuodesta 2006, joten omaan laajan kokemuksen erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta.

 

Elämä on muutakin kuin laihduttamista ja laskujen maksamista.

Olen valmentanut niin naisia, miehiä kuin muunsukupuolisiakin. Jokainen asiakkaani on kanssani turvassa, sillä en tee oletuksia asiakkaiden tavoitteista asiakkaan ulkonäön, sukupuolen, iän tai muun ominaisuuden perusteella.

Kaikki valmennusjaksoni toteutetaan yksilöllisesti, asiakkaan täyttämän esitietolomakkeen perusteella. Esitietolomakkeessa selvitetään mm. ruokailu- ja liikuntatottumuksia, uneen ja stressinhallintaan liittyviä tekijöitä sekä psyykkistä hyvinvointia. Yksikään valmennusjakso ei sisällä muutoskuvien ottamista, jäykkiä ruokaohjelmia, kaloreiden laskemista tai ruokien punnitsemista, tyhjällä vatsalla aamulenkkien tekemistä tai muuta epätervettä syömis- tai liikuntakäyttäytymistä. Ravintovalmennus perustuu ravitsemussuosituksiin ja tutkimusnäyttöön. Kaikki ovat tervetulleita ravintovalmennukseeni, ruokavaliostaan riippumatta. Valmennan mielelläni kasvissyöjiä ja vegaaneja.

Odotan valmennettaviltani aktiivisuutta ja rehellisyyttä. Etävalmennuksissani kommunikaatio tapahtuu sähköpostin ja whatsapin välityksellä. Olen valmennettaviini yhteydessä vähintään kerran viikossa. Mitä enemmän viestittelet kanssani, sen enemmän saat irti valmennuksesta. Mitä rehellisempi olet omasta tilanteesta ja tunteistasi, sen enemmän voimme saada valmennusjakson aikana aikaiseksi. Toivon siis, että asiakkaani eivät yritä miellyttää minua, sillä siitä ei ole hyötyä kenellekään.

Et ole valmennuksessa minua varten.

Kaikissa valmennuksissani käsitellään sitä mitä teet, mitä ajattelet ja mitä tunnet. Tarkastelemme olemassa olevia tapojasi ja käyttäytymistäsi ja sitä, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Kokeilemme valmennusjakson aikana erilaisia harjoitteita, joiden avulla voisit tehdä itsellesi parempia valintoja arjessa. Haluan opettaa sinua löytämään omat vahvuutesi, resurssit, mahdollisuudet ja ongelmanratkaisukyvyt, joita voit käyttää motivoidaksesi itseäsi.

Onnistunein valmennusjakso on sellainen, jossa olen tehnyt itseni tarpeettomaksi.

Valmennan sekä urheilijoita että kuntoliikkujia sekä henkilöitä, joita ei välttämättä kiinnosta lainkaan liikkua. Kaikki valmennettavani ovat minulle yhtä tärkeitä ja arvokkaita riippumatta tavoitteistaan tai resursseistaan.

Otan uusia valmennettavia muutaman viikon välein. Pyrin pitämään valmennusasiakkaideni määrän pienenä, sillä haluan pitää valmennuksen tason korkealaatuisena.

Jos odotat saavasi valmennusta henkilöltä, joka käskee sinua syömään jäykän mallin mukaisesti, pakottaa sinua treenaamaan x kertaa viikossa, punnitsemaan ruokiasi tai toteuttamaan one size fits all -valmennusta, pikadieettejä tai muuta huuhaata... En ole oikea valinta sinulle.

Girl in a Forest

Etävalmennukset

Ravinto- ja liikuntavalmennus

149 €/kk

Edellytän vähintään kahden kuukauden (2 kk) sitoutumista, mutta voit jatkaa valmennusta niin pitkään kuin haluat.

Kaikilla valmennusjaksoilla käydään läpi psyykkisen valmennuksen osa-alueita. Psyykkinen valmennus toteutetaan keskustellen ja erilaisia itsenäisiä tehtäviä toteuttaen.

 

Etävalmennusjakso alkaa esitietolomakkeen täyttämisellä. Lomakkeen perusteella suunnittelemme yhdessä valmennettavan kanssa valmennusjakson sisällön. Käytännössä tämä tapahtuu niin, että asiakkaani kertoo esitietolomakkeessa omista voimavaroistaan ja resursseistaan, ja niiden perusteella luon suunnitelman valmennusjaksolle. Jokaisessa valmennusjaksossa asiakkaani pitää ruokapäiväkirjaa muutaman päivän ajan. Ruokapäiväkirjan tarkoituksena on tarkastella ruokaan ja syömiseen liittyviä tottumuksia, joiden pohjalta luomme muutoksia asiakkaan olemassa oleviin tapoihin. En ohjaa asiakkaitani punnitsemaan ruokiaan tai laskemaan kaloreita. Valmennusjaksoihin ei sisälly tarkkoja ruokaohjelmia tai muita jäykän rajoittamisen menetelmiä.

 

Valmennuksissani viestitellään vähintään viikoittain sähköpostin tai whatsapin välityksellä. Mitä aktiivisempia asiakkaani ovat, sen enemmän he saavat valmennusjaksosta.

Valmennuksen voi maksaa laskulla tai Smartum-saldolla.

Minä valmentajana

Omat arvoni ohjaavat työskentelyäni vahvasti. Olen luonto-, ihmis- ja eläinrakas ja uskon väkivallattomuuteen. Kaikkea tekemääni ohjaa toive ja tavoite luoda ympärilleni hyvää. Pidän tärkeänä sitä, että asiakkaani saavuttavat tavoitteensa ilman pakkomielteisyyttä ja epätervettä liikunta- ja syömiskäyttäytymistä.

Olen toiminut liikunta-alalla vuodesta 2006. Olen ensimmäiseltä koulutukseltani fysioterapeutti (AMK), valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2009. Sen jälkeen olen käynyt kymmeniä lisäkoulutuksia, mm. personal trainerin ja ravintovalmentajan koulutukset, erilaisia ryhmäliikuntaohjaajan koulutuksia, psyykkisen valmentajan koulutuksia sekä fitnessvalmentajan koulutuksia. Tällä hetkellä opiskelen kognitiivista lyhytterapiaa. Tulevaisuudessa haaveilen psykofyysisen fysioterapeutin, psykoterapeutin ja positiivisen psykologian erityisosaajan koulutuksista. Ravintovalmennuksen puolella oma osaamisalueeni on erilaisissa kasvisruokavalioissa.

Olen kehopositiivisuuden puolestapuhuja ja tavoitteenani on opettaa jokainen asiakkaani pois dieettikulttuurin pyörteistä.

 

Kehopositiivisuus on ihmisoikeusliike, joka tuo äänen marginalisoiduille kehoille.

 

Hae valmennukseen

Tuntuuko sinusta, että voisimme olla sopiva pari? Hae valmennettavakseni alla olevalla yhteydenottolomakkeella. Haun tarkoitus ei ole luoda kilpailuasetelmaa, vaan varmistaa että MINÄ olen sopiva valinta sinulle.

Jos yhteydenottolomake ei jostain syystä toimi, voit ottaa minuun yhteyttä sähköpostilla: ulrika@herkkutrikoissa.com.

Ota minuun yhteyttä!

Älä jää paitsi uutisista!

©Herkkutrikoissa 2021